Digitala rabattkuponger

Mystamp digitala rabattkuponger är viktiga för lojalitetsprogram

Går det att få rabatt? Kolla i din Mystamp app! Det här är en app för stämpelkort såväl som digitala rabattkuponger. Är du med i en kundklubb kan du snabbt ta reda på om det finns nyheter. Detta oavsett om du använder dig av digitala stämpelkort eller tycker dig minnas att det ges särskild bonus då du fyller år.

Så fungerar digitala rabattkuponger

Rabattkupongen är inte en ny uppfinning. En gång i tiden innebar den här typen av rabatter att man fick sitta och klippa ut kuponger från reklamblad och tidningar. Det finns fortfarande rabattkuponger i pappersform precis som att du fortsatt kan få fysiska stämpelkort för att samla poäng på dina köp.

Digitala rabattkuponger är mycket enklare att använda. De finns direkt i din Mystamp app och du klickar snabbt fram till aktuell kupong. I och med att du kan ha tillgång till många olika kundklubbar med samma app får du enkelt fram relevanta erbjudanden för den butik som du ska handla i.

Allt kunden behöver göra är:

  • Ladda ner Mystamp appen till mobilen
  • Gå med i digital kundklubb
  • Klicka på möjliga rabattkuponger

Med en app för kundklubb så är det enkelt att få informationen om rabatter och erbjudanden. Den finns ju direkt på telefonen. Därmed går det snabbt att räkna ut vilka erbjudanden som är aktuella för köpet som görs.

Det här kan fungera fristående för enstaka rabatter eller som en del av ett kundklubb system som fungerar som lojalitetsprogram med stämpelkort och kundkort.

Digitalt lojalitetsprogram

Fördelar med digitalt lojalitetsprogram

Ett digitalt lojalitetsprogram är enkelt att förstå och använda sig av. Både för dig som är ute efter lojalitetsprogram företag kan sköta på egen hand och för dig som vill handla med rabatter och poäng.

Med ett lojalitetsprogram får du:

  • Skräddarsydda erbjudanden
  • Aktuella rabatter
  • Relevant information
  • Utveckling av kundbas

Det här är mycket viktiga punkter oavsett om du driver ett företag eller om du vill handla på ett smart och ekonomiskt vis. För kunden är det viktigt med besparingar och känslan av att uppskattas för lojalitet. För företaget är det viktigt att förstå kundernas köpmönster och lära sig mer om deras behov och önskemål.

Resultatet av ett väl fungerande lojalitetsprogram är nöjda kunder som återkommer och sprider ryktet om butiken där det är roligt och belönande att handla!

Hitta nya digitala rabattkuponger via appen

En annan aspekt av Mystamps app för digitala rabattkuponger och kundprogram är möjligheten för kunder att aktivt leta upp lämpliga erbjudanden. När du är ute efter en viss produkt eller tjänst är det ju alltid en fördel att kolla om det går att få ett lägre pris eller ett erbjudande som passar dina behov perfekt just nu.

Med en smart app för rabatter och stämplar går det snabbt att hitta rätt. Detta kan göras hemifrån då det ska handlas online såväl som på stan bland butiker som finns med i appen. Företag som förstår denna aspekt kan jobba aktivt och dynamiskt med att synas med aktuella erbjudanden.

Lojalitetsprogram

Möjligheten till skräddarsydd digital kundklubb

Det finns allmänna digitala rabattkuponger och så finns det rabatter som är särskilt för personer som redan är medlemmar i en kundklubb. För att bygga ut kundbasen och maximera nyttan av ett kundprogram så krävs det inte mer än en app som är så enkel att vem som helst kan använda den.

Mystamps app är gjord för att göra det lätt för nya kunder att komma med i programmet och genast börja samla poäng och erbjudas fördelaktiga rabatter. Det här är något som också leder till att ryktet om den smarta shopping-appen sprids. Fler vill vara med!

De som är medlemmar i ett digitalt lojalitetsprogram vill givetvis få uppdaterade erbjudande och kanske digitala rabattkuponger som bara är för de mest lojala. Med Mystamp går det att skapa unika kuponger och erbjudanden för att belöna den kundbas som hela tiden återkommer.

Med kreativitet och eftertanke är det möjligt att hitta spännande vinklar och få till en levande kommunikation med kunder. Det är en investering i verksamheten som lönar sig både på kort och på lång sikt och något som lojala kunder verkligen kommer att uppskatta.

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Ytterligare fördelar med Mystamp

Miljö

Miljöfrågan är en utav vår tids största utmaningar. Hjälp vår planet genom att välja digitala stämpel och lojalitetskort till din verksamhet istället för fysiska kort som tappas bort och belastar miljön vid tillverkning och frakt.

Sedan Mystamp startade år 2019 har våra samarbetspartners gemensamt sparat in på fler än 30.000 plast och papperskort. Var miljösmart du också! Tillsammans gör vi skillnad!

Digitalt

Framtiden är digital! Fysiska kort och kuponger är ett minne blott. Låt inte kunderna behöva leta efter sina fysiska stämpelkort och ta upp onödig tid i kassan. Allt som behövs är mobilen.

Vi håller koll på antalet stämplar och ni som företag kan fokusera på er verksamhet. Det skall vara enkelt, roligt och bekvämt att vara digital!

Marknadsföring

Tillsammans är vi starkare. Genom er synlighet i MyStamp appen når ni snabbt och enkelt ut till såväl lojala som nya kunder och skapar större varumärkeskännedom för andra potentiella målgrupper utöver de befintliga.

Allt i ett lösning

Spara dyrbar tid och pengar genom att gå med i MyStamps kompletta community och att ta del av alla funktioner som er verksamhet behöver.

Vi har verktyget som underlättar era behov och dagliga rutiner.

Såhär fungerar det:


1. Scanna QR-koden
2. Samla stämplar
3. Hämta ut ditt erbjudandeHitta dina nya favoritställen och ta del av exklusiva erbjudanden. Kostnadsfritt!
Är du en lojal kund som sällan får någonting tillbaka för din hängivenhet eller är du trött på att hålla koll på dina många stämpelkort?

Vi har lösningen, nu kan du enkelt samla alla stämplar och lojalitetskort som tar onödig plats i plånboken, digitalt. Bli belönad i vardagen och få bästa möjliga återbäring när du integrerar med ett eller flera utav våra över 180 anslutna företag.

animation

Bild på animation hur ser deras stämplar ut, 10 stämplar = ett erbjudande (inspo yollty)

Vad tycker våra användare?

Susanne
53 år

Jättebra och smidig app, jag använder MyStamp varje morgon när jag köper mitt kaffe!

Adis
22 år

Snabbt och enkelt att stämpla!
5/5

Gunnar
44 år

Lättnavigerad och förmånlig app!

Ola
37 år

Perfekt för mig som köper kaffe på stan, då får jag minst 2 st kaffe gratis i månaden!

Lovisa
28 år

Min frisör finns med i appen, nice att kunna samla stämplar på ställen dit du redan går ofta

Atti
26 år

Hittade min nya favorit nagelsalong via appen när dem hade 40% rabatt på alla behandlingar!!!

Elsa
18 år

MyStamp är en väldigt uppskattad app för mig som student, det finns många bra erbjudanden att välja mellan och stort utbud på anslutna företag.

Rasmus
35 år

Äntligen en digital lösning på stämpelkort! Tack!

Theodora
37 år

Flera av mina favoritställen är anslutna, använder Mystamp ofta. Nöjd!

Fatima
21 år

Vet inte hur många stämpelkort jag fått från min frisör pga. glömmer alltid det senaste hemma, haha. Nu har jag det alltid i telefonen.

Janne
62 år

Bra app!

Katarina
33 år

Använder appen men hade varit kul om ni etablerar er i fler städer då jag reser mycket i jobbet

Hantera allt på ett och samma ställe.