Digitala stämpelkort

Mystamp digitala stämpelkort – Skräddarsydd app för stämpelkort

En lojal kund kommer tillbaka och ett sätt att uppmuntra lojaliteten på är att erbjuda stämplar för varje köp. På detta vis får du som kund bonus för varje köp. Med digitala stämpelkort med Mystamps app blir detta hur enkelt som helst. Kunder uppskattar ett uppdaterat digitalt lojalitetsprogram som inte går att tappa bort. Med en app för stämpelkort finns allt som behövs direkt i mobilen!

Vad är digitala stämpelkort?

Du har kanske plånboken full med stämpelkort som är mer eller mindre aktuella. När du väl befinner dig i en butik där du skulle kunna plocka fram tre olika kort för att se om det blir lite bonus så glömmer du det!

Med digitala stämpelkort är det enkelt att få ut mer av shopping. En app för stämpelkort på mobilen är samma sak som alla de där pappers-korten, och mer, samlat på ett smart ställe.

Det fungerar på följande vis:

  • Du laddar ner appen till din mobila enhet
  • Du börjar samla stämplar digitalt då du handlar
  • Du hämtar ut aktuella erbjudanden med några snabba svep!
App för stämpelkort

Bättre än de bästa av lojalitetsprogram

Det finns väldigt bra lojalitetsprogram företag jobbar med för att belöna kunder och se till att de återkommer. Digitala stämpelkort löser problemet med att ha en app för kundklubb för varje butik. Istället för att klicka in på olika appar för att nå aktuell digital kundklubb och dina poäng så sköter du allt via ett system.

Med alla dina digitala rabattkuponger i en app för stämpelkort och erbjudanden så missar du ingenting! Det här kan spara stora pengar samtidigt som du känner att du slipper betala mer för sådant som andra får för halva priset.

En app för stämpelkort för dig

Du behöver alltså inte hålla dig till en kundklubb. Då du säkert tycker om flera kundklubb system så har du också ett behov av att samla dessa på en plats. Du skräddarsyr din app för digitala rabattkuponger så att den passar dig perfekt.

När du hittar ett nytt smultronställe så är det bara att bygga på. Det här kostar ingenting. En bra app för digitala stämpelkort är enkel att använda och framförallt går det snabbt. Då du har laddat appen med det som är viktigt för dig så spiller du inte tid på saker som inte är relevanta.

Du kan ha hundratals företag samlade i din stämpelkort app utan att det blir svårt att hitta eller upptäcka erbjudanden då du behöver dem som mest!

En app för stämpelkort för dig

Det finns flera viktiga fördelar med en app för stämpelkort. Både för kunder och för företag. Att bli belönad i vardagen för olika typer av köp är verkligen viktigt. När du betänker hur många köp du genomför en helt vanlig vardag och inser att du skulle kunna få stämpelbonus för varje köp så är det klart att du vill ha appen!

För företag är det viktigt att jobba med goda kundrelationer på ett smidigt sätt. Det är enklare att hålla kontakten och erbjuda rabatter och andra fördelar på digital väg. Det stör inte och fungerar på ett sätt som folk verkligen uppskattar.

Några viktiga fördelar att beakta är:

  • Du slipper hålla ordning på en massa stämpelkort i plånbok och väska
  • Du minskar ditt miljöavtryck då du inte har fysiska dubbletter från samma butik
  • Du tappar inte bort dina rabattkort eller rabattkoder
  • Du får fri tillgång till många olika typer av belöningar
  • Du kan vara med i många kundklubbar utan att det blir rörigt
Digitala rabattkuponger

Ska du skaffa app för digitala kundklubbar?

Om du tycker att det låter bra att kunna samla poäng för allt från kaffe till skönhetssalongen så är en app för digitala stämpelkort en mycket bra lösning för dig. Du behöver inte ha lång vana av att använda appar då det är enkelt att installera och navigera mellan erbjudanden och koder.
En smidig app för erbjudanden är ett bra val för dig som vill ha stämpelkort, kuponger, nya erbjudanden och information från dina favoritbutiker samlade på ett ställe. Låter det bra för dig? Då är Mystamp appen helt klart för dig!

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Ytterligare fördelar med Mystamp

Miljö

Miljöfrågan är en utav vår tids största utmaningar. Hjälp vår planet genom att välja digitala stämpel och lojalitetskort till din verksamhet istället för fysiska kort som tappas bort och belastar miljön vid tillverkning och frakt.

Sedan Mystamp startade år 2019 har våra samarbetspartners gemensamt sparat in på fler än 30.000 plast och papperskort. Var miljösmart du också! Tillsammans gör vi skillnad!

Digitalt

Framtiden är digital! Fysiska kort och kuponger är ett minne blott. Låt inte kunderna behöva leta efter sina fysiska stämpelkort och ta upp onödig tid i kassan. Allt som behövs är mobilen.

Vi håller koll på antalet stämplar och ni som företag kan fokusera på er verksamhet. Det skall vara enkelt, roligt och bekvämt att vara digital!

Marknadsföring

Tillsammans är vi starkare. Genom er synlighet i MyStamp appen når ni snabbt och enkelt ut till såväl lojala som nya kunder och skapar större varumärkeskännedom för andra potentiella målgrupper utöver de befintliga.

Allt i ett lösning

Spara dyrbar tid och pengar genom att gå med i MyStamps kompletta community och att ta del av alla funktioner som er verksamhet behöver.

Vi har verktyget som underlättar era behov och dagliga rutiner.

Såhär fungerar det:


1. Scanna QR-koden
2. Samla stämplar
3. Hämta ut ditt erbjudandeHitta dina nya favoritställen och ta del av exklusiva erbjudanden. Kostnadsfritt!
Är du en lojal kund som sällan får någonting tillbaka för din hängivenhet eller är du trött på att hålla koll på dina många stämpelkort?

Vi har lösningen, nu kan du enkelt samla alla stämplar och lojalitetskort som tar onödig plats i plånboken, digitalt. Bli belönad i vardagen och få bästa möjliga återbäring när du integrerar med ett eller flera utav våra över 180 anslutna företag.

animation

Bild på animation hur ser deras stämplar ut, 10 stämplar = ett erbjudande (inspo yollty)

Vad tycker våra användare?

Susanne
53 år

Jättebra och smidig app, jag använder MyStamp varje morgon när jag köper mitt kaffe!

Adis
22 år

Snabbt och enkelt att stämpla!
5/5

Gunnar
44 år

Lättnavigerad och förmånlig app!

Ola
37 år

Perfekt för mig som köper kaffe på stan, då får jag minst 2 st kaffe gratis i månaden!

Lovisa
28 år

Min frisör finns med i appen, nice att kunna samla stämplar på ställen dit du redan går ofta

Atti
26 år

Hittade min nya favorit nagelsalong via appen när dem hade 40% rabatt på alla behandlingar!!!

Elsa
18 år

MyStamp är en väldigt uppskattad app för mig som student, det finns många bra erbjudanden att välja mellan och stort utbud på anslutna företag.

Rasmus
35 år

Äntligen en digital lösning på stämpelkort! Tack!

Theodora
37 år

Flera av mina favoritställen är anslutna, använder Mystamp ofta. Nöjd!

Fatima
21 år

Vet inte hur många stämpelkort jag fått från min frisör pga. glömmer alltid det senaste hemma, haha. Nu har jag det alltid i telefonen.

Janne
62 år

Bra app!

Katarina
33 år

Använder appen men hade varit kul om ni etablerar er i fler städer då jag reser mycket i jobbet

Hantera allt på ett och samma ställe.