Kundklubb företag

Mystamp ordnar kundklubb företag når existerande och nya kunder med

När du har handlat en gång på en butik är frågan om du kommer att handla där igen. Finns det en bra kundklubb som ger dig mer för att du återkommer ökar chansen för att det blir så. En kundklubb företag når existerande och nya kunder med ska vara flexibel och enkel att använda. Möt Mystamp, framtidens digitala lojalitetsprogram som rättar sig efter företags och kunders behov och önskemål!

Kundklubb företag kan växa med

Det hela kan börja som ett ganska enkelt kundklubb system där de som handlar med digitala stämpelkort kan samla poäng och förmåner. I takt med att butiken växer och kunderna blir fler läggs funktioner som rabattkoder och tillfälliga erbjudanden till.

Mystamp erbjuder en app för kundklubb som går att använda på ett dynamiskt sätt. Appen ger också den statistik som företag behöver för att förstå sina kunder bättre. När handlas det? Hur ofta? Vilka varor fungerar som lockvaror?

En digital kundklubb är enkel att administrera. Det går snabbt att skapa nya digitala rabattkoder eller att skicka ut ett tillfälligt erbjudande. Det hela ser proffsigt och inbjudande ut. En app för stämpelkort innebär ju även att man spar en massa tid i kassan då kunder inte måste leta efter fysiska stämpelkort och bevisa att de fortfarande är aktuella.

app för kundklubb

Lojalitetsprogram med allt kunder vill ha

En kundklubb företag kan erbjuda är i grund och botten ett lojalitetsprogram som har allt som kunder vill ha. Det handlar om förmåner som ges till nya kunder såväl som till de som återkommer. Båda grupperna är mycket viktiga och därmed är det verkligen bra att kunna anpassa erbjudanden i enlighet med kund och tillfälle.

Kunder vill ha:

  • Digitala stämpelkort som är enkla att använda
  • Lojalitetsprogram som ger mer helt automatiskt
  • Attraktiva rabattkoder och erbjudanden
  • Rabatt på rabatt på rabatt
  • Nyheter om unika produkter och tjänster

Allt detta, och mer, är en självklarhet med Mystamps app. Den innebär ett digitalt lojalitetsprogram som är hur enkelt som helst att anpassa efter företag, kund och situation. Behöver ni sälja ut ett stort parti av produkter på kort tid? Kunder med appen får genast veta att det går att handla just nu till ett pangpris!

Poängsystem där man inte måste räkna och hålla ordning på lappar

De lojalitetsprogram företag lyckas med har för det mesta någon form av poängsystem. Vi tycker om att tänka på att varje köp innebär poäng som sedan kan bytas in mot nya köp. Men det kan vara krångligt med manuella system där man stämplar i stämpelkort.

En digital kundklubb gör det enkelt att ge kunder poäng. Appen som används kommer inte att missa en enda poäng. Det känns tryggt både för kund och företag. Mystamp har dessutom sett till att kunden kan använda samma app för hundratals butiker. Det minskar risken för att informationen om medlemskapet i en kundklubb slarvas bort.

Poängen som samlas in med appen syns tydligt för respektive kundklubb och därmed vet kunden när det är dags att lösa in poäng. Det gör att man slipper onödiga frågor eller annat som kan vara svårt att svara på när dokumentationen inte finns digitalt.

Lojalitetsprogram företag

En dynamisk kundklubb företag och kunder tjänar på

En digital kundklubb som är dynamisk och lätthanterlig är en kundklubb företag och kunder tjänar på. Här slipper vi utskick som hamnar i skräpkorgen såväl som borttappade rabattkuponger. Appen är skräddarsydd för att ge det bästa till kund och företag.

Det kommer tidsperioder då kunder förväntar sig aktiv kommunikation från butiker. Omkring högtider och helger är det lätt att tala om vad som är på gång. En digital kundklubb kräver inga utskick och väntetider för tryck samt postverksamhet.

På grund av detta går det att jobba med ett digitalt lojalitetsprogram på ett aktivt och spontant sätt. Det tar ju inte alls lång tid att lägga in nyheter som når alla som använder appen på nolltid. Detta även om det ska vara exklusiva nyheter för några särskilt utvalda kunder.

Kommunikationen finns alltid där. Den är öppen via appen och ses som en tillgång för kunden som klickar in på appen för att det är dags att handla. Ett perfekt system för alla inblandade!

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Ytterligare fördelar med Mystamp

Miljö

Miljöfrågan är en utav vår tids största utmaningar. Hjälp vår planet genom att välja digitala stämpel och lojalitetskort till din verksamhet istället för fysiska kort som tappas bort och belastar miljön vid tillverkning och frakt.

Sedan Mystamp startade år 2019 har våra samarbetspartners gemensamt sparat in på fler än 30.000 plast och papperskort. Var miljösmart du också! Tillsammans gör vi skillnad!

Digitalt

Framtiden är digital! Fysiska kort och kuponger är ett minne blott. Låt inte kunderna behöva leta efter sina fysiska stämpelkort och ta upp onödig tid i kassan. Allt som behövs är mobilen.

Vi håller koll på antalet stämplar och ni som företag kan fokusera på er verksamhet. Det skall vara enkelt, roligt och bekvämt att vara digital!

Marknadsföring

Tillsammans är vi starkare. Genom er synlighet i MyStamp appen når ni snabbt och enkelt ut till såväl lojala som nya kunder och skapar större varumärkeskännedom för andra potentiella målgrupper utöver de befintliga.

Allt i ett lösning

Spara dyrbar tid och pengar genom att gå med i MyStamps kompletta community och att ta del av alla funktioner som er verksamhet behöver.

Vi har verktyget som underlättar era behov och dagliga rutiner.

Såhär fungerar det:


1. Scanna QR-koden
2. Samla stämplar
3. Hämta ut ditt erbjudandeHitta dina nya favoritställen och ta del av exklusiva erbjudanden. Kostnadsfritt!
Är du en lojal kund som sällan får någonting tillbaka för din hängivenhet eller är du trött på att hålla koll på dina många stämpelkort?

Vi har lösningen, nu kan du enkelt samla alla stämplar och lojalitetskort som tar onödig plats i plånboken, digitalt. Bli belönad i vardagen och få bästa möjliga återbäring när du integrerar med ett eller flera utav våra över 180 anslutna företag.

animation

Bild på animation hur ser deras stämplar ut, 10 stämplar = ett erbjudande (inspo yollty)

Vad tycker våra användare?

Susanne
53 år

Jättebra och smidig app, jag använder MyStamp varje morgon när jag köper mitt kaffe!

Adis
22 år

Snabbt och enkelt att stämpla!
5/5

Gunnar
44 år

Lättnavigerad och förmånlig app!

Ola
37 år

Perfekt för mig som köper kaffe på stan, då får jag minst 2 st kaffe gratis i månaden!

Lovisa
28 år

Min frisör finns med i appen, nice att kunna samla stämplar på ställen dit du redan går ofta

Atti
26 år

Hittade min nya favorit nagelsalong via appen när dem hade 40% rabatt på alla behandlingar!!!

Elsa
18 år

MyStamp är en väldigt uppskattad app för mig som student, det finns många bra erbjudanden att välja mellan och stort utbud på anslutna företag.

Rasmus
35 år

Äntligen en digital lösning på stämpelkort! Tack!

Theodora
37 år

Flera av mina favoritställen är anslutna, använder Mystamp ofta. Nöjd!

Fatima
21 år

Vet inte hur många stämpelkort jag fått från min frisör pga. glömmer alltid det senaste hemma, haha. Nu har jag det alltid i telefonen.

Janne
62 år

Bra app!

Katarina
33 år

Använder appen men hade varit kul om ni etablerar er i fler städer då jag reser mycket i jobbet

Hantera allt på ett och samma ställe.