Lojalitetsprogram

Mystamp lojalitetsprogram – Ett digitalt lojalitetsprogram gör den stora skillnaden!

Det är klart att du vill få uppskattning för din lojalitet som kund. Men det där med att samla poäng och hålla ordning på flygblad är sällan så populärt. Ett digitalt lojalitetsprogram från Mystamp eliminerar alla om och men. Det har aldrig varit så enkelt för företag att erbjuda kundklubb och rabatter utan krångel. Och det har aldrig varit så lätt för kunder att hitta de bästa rabatterna!

Fördelar med ett digitalt lojalitetsprogram

Ett klick på en app för stämpelkort och så har kunden all information som behövs. Här finns poängen som samlats i butikens lojalitetsprogram såväl som nya möjliga rabatter att ta del av. Jämför detta med att gräva i väska och plånbok för att försöka hitta ett eller flera stämpelkort som förhoppningsvis inte har gått ut.

Digital kundklubb

Hur fungerar en digital kundklubb?

Aktiv kommunikation mellan företag och kund är viktigt. För kunden betyder det en bättre shoppingupplevelse och för företaget bättre insikt i kundens behov. Med ett lojalitetsprogram som fungerar digitalt blir det ordning och reda.

Det är enkelt för kunden att se vad som är aktuellt. Digitala stämpelkort gör att man aldrig missar belöningar. Dessutom behöver kunden inte känna irritation över att ha tappat bort kort eller kundnummer för kundklubb system.

I grund och botten handlar det om att:

  • Ladda ner appen
  • Öppna app för stämpelkort och rabatter vid köp
  • Ta emot aktuella erbjudanden samt samla poäng

Lojalitetsprogram företag erbjuder kan se olika ut. En del kanske satsar mer på digitala rabattkuponger medan andra föredrar ett klassiskt lojalitetsprogram där kunder samlar poäng och får olika nivå i programmet beroende på sin lojalitet.

Med Mystamps app för kundklubb kan företag utforma sina erbjudanden och program helt i enlighet med de önskemål och behov som finns. Det går också att ändra och lägga till när det blir tydligare vad kunder förväntar sig och vill ha.

Exempel på vad som kan ingå i ett digitals lojalitetsprogram:

  • Stämpelkort – En app för stämpelkort är enkel att använda och något som efterfrågas. Med alla stämplar på ett ställe blir det enklare att handla. Butiken kan snabbt ändra och skapa nya erbjudanden som visas via kundens app.
  • Lojalitetskort – Det går också att skapa smarta digitala lojalitetskort som byter färg i enlighet med kundens aktivitet i butiken. Det går att bjuda in utvalda kunder till den här typen av förmån och det går också att visa kunder hur det är möjligt att få kortet eller att byta till en färg som innebär mer bonus.
  • Rabattkuponger – Digitala rabattkuponger kan ges till nya kunder såväl som en present till den som handlat. Kuponger uppskattas av alla som inser fördelen med att få en snabb och smidig rabatt via appen.
Digitalt lojalitetsprogram

Med lojalitetsprogram kan företag också bli lojala

Att kunder uppskattar lojalitetsprogram som ger olika typer av belöningar utan extra kostnad är ju självklart. Det är också viktigt att poängtera att digitala lojalitetsprogram också kan öka företagets lojalitet mot sina kunder.

Hur går detta till? Med hjälp av den information som företaget får via appen som kunder kan använda för koder, rabatter och mer så går det att skräddarsy kommunikationen. Det kan vara så enkelt att ett företag förstår mer om när en kund handlar och vilken typ av varor för att erbjudandena som ges ska förbättras och anpassas.

Med en riktigt smart app för rabatter och erbjudanden så kan företaget belöna trogna kunder och även se till att de som just upptäckt butiken inser att det är väl värt att handla.

Lojalitetsprogram ska vara enkla!

När vi sedan länge har passerat millenniumskiftet ska det inte vara komplicerat med lojalitetsprogram. Idag förväntar vi oss att kunna sköta det mesta med mobilen. Då är det ju givet att vi även vill ha våra kundklubbar samlade på en plats.

Använd Mystamps app för lojalitetsprogram för smidighetens skull. Det är enkelt och kan leda till många fina klipp. Inte bara i butiker där du har handlat i årtionden. Mystamp är för dig som vill få information om nyheter och genast ta del av poängsystem och rabatter då de finns i butiken du handlar från.

Mystamps enkelhet gör appen till en självklarhet. Detta oavsett om du är smart kund som vill få ner priser och bli belönad för varje köp eller om du driver ett företag och vill utöka din kundbas med lojala kunder!

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Ytterligare fördelar med Mystamp

Miljö

Miljöfrågan är en utav vår tids största utmaningar. Hjälp vår planet genom att välja digitala stämpel och lojalitetskort till din verksamhet istället för fysiska kort som tappas bort och belastar miljön vid tillverkning och frakt.

Sedan Mystamp startade år 2019 har våra samarbetspartners gemensamt sparat in på fler än 30.000 plast och papperskort. Var miljösmart du också! Tillsammans gör vi skillnad!

Digitalt

Framtiden är digital! Fysiska kort och kuponger är ett minne blott. Låt inte kunderna behöva leta efter sina fysiska stämpelkort och ta upp onödig tid i kassan. Allt som behövs är mobilen.

Vi håller koll på antalet stämplar och ni som företag kan fokusera på er verksamhet. Det skall vara enkelt, roligt och bekvämt att vara digital!

Marknadsföring

Tillsammans är vi starkare. Genom er synlighet i MyStamp appen når ni snabbt och enkelt ut till såväl lojala som nya kunder och skapar större varumärkeskännedom för andra potentiella målgrupper utöver de befintliga.

Allt i ett lösning

Spara dyrbar tid och pengar genom att gå med i MyStamps kompletta community och att ta del av alla funktioner som er verksamhet behöver.

Vi har verktyget som underlättar era behov och dagliga rutiner.

Såhär fungerar det:


1. Scanna QR-koden
2. Samla stämplar
3. Hämta ut ditt erbjudandeHitta dina nya favoritställen och ta del av exklusiva erbjudanden. Kostnadsfritt!
Är du en lojal kund som sällan får någonting tillbaka för din hängivenhet eller är du trött på att hålla koll på dina många stämpelkort?

Vi har lösningen, nu kan du enkelt samla alla stämplar och lojalitetskort som tar onödig plats i plånboken, digitalt. Bli belönad i vardagen och få bästa möjliga återbäring när du integrerar med ett eller flera utav våra över 180 anslutna företag.

animation

Bild på animation hur ser deras stämplar ut, 10 stämplar = ett erbjudande (inspo yollty)

Vad tycker våra användare?

Susanne
53 år

Jättebra och smidig app, jag använder MyStamp varje morgon när jag köper mitt kaffe!

Adis
22 år

Snabbt och enkelt att stämpla!
5/5

Gunnar
44 år

Lättnavigerad och förmånlig app!

Ola
37 år

Perfekt för mig som köper kaffe på stan, då får jag minst 2 st kaffe gratis i månaden!

Lovisa
28 år

Min frisör finns med i appen, nice att kunna samla stämplar på ställen dit du redan går ofta

Atti
26 år

Hittade min nya favorit nagelsalong via appen när dem hade 40% rabatt på alla behandlingar!!!

Elsa
18 år

MyStamp är en väldigt uppskattad app för mig som student, det finns många bra erbjudanden att välja mellan och stort utbud på anslutna företag.

Rasmus
35 år

Äntligen en digital lösning på stämpelkort! Tack!

Theodora
37 år

Flera av mina favoritställen är anslutna, använder Mystamp ofta. Nöjd!

Fatima
21 år

Vet inte hur många stämpelkort jag fått från min frisör pga. glömmer alltid det senaste hemma, haha. Nu har jag det alltid i telefonen.

Janne
62 år

Bra app!

Katarina
33 år

Använder appen men hade varit kul om ni etablerar er i fler städer då jag reser mycket i jobbet

Hantera allt på ett och samma ställe.